my weekend in skåne

Förra helgen spenderades i Skåne tillsammans med mamma. En lugn och skön helg och vad vi gjorde kan ni se nedan
-
Last weekend was spent in Skåne with mum. A nice and calm weekend and you can see what we did there below

Resan började i fredags med att mamma hämtade upp mig efter jobbet. Vi tog den obligatoriska fikastoppet i solhaga, vilket var välbehövligt. Känner ofta att jag behöver få i mig någonting mellan lunch och middag // När vi kom fram började vi med att ta ett dopp i havet, så härligt

På kvällen blev det en middag på klitterhus där vi njöt av kvällssolen, god mat och varsin drink.

Kolla bara denna fina solnedgången!!

Dagen efter åkte vi ut till havet direkt efter frukosten. Hade med varsin kaffe och croissant, badade och jag gjorde lite korsord. Älskar att sitta med det på sommaren och känns skönt att hålla igång hjärnan och inte bara sitta med mobilen.

När det började bli dags för lunch åkte vi in till Helsingborg för att äta på ett favoritställe, ginger. Deras sallad är helt fantastisk.

Sen skulle vi såklart ta en kaffe på zoegas också. Trevligt, gott kaffe och dit går vi alltid när vi är i Helsingborg.

Efter mat och shopping i Helsingborg åkte vi tillbaka till havet för att bada igen. Varje gång åkte vi till mäsinge strand, ett mysigt område där vi hade sommarställe när jag va liten.

På kvällen köpte vi med oss sushi som vi satt och åt på en bänk vid havet och sen vi till klitterhus även på lördagen. Denna gången gick vi dock till deras strandbar och tog varsin drink och delade på en pommes, mums!

Denna fina bilden får avsluta detta inlägget. En riktigt mysig helg med massa god mat och många dopp i havet, det är inte dåligt det.

Gillar