Contains affiliate links

contains adlinks

what's in my makeup bag

cc cream - chanel // bronzer - bare minerals // concealer -mac

Bas: Börjar med att ta min CC cream i hela ansiktet utom pannan. Känns onödigt att ha massa kräm där när jag inte har någonting speciellt att täcka där. Har färgen 20 nu när man är blek och byter till 30 på sommaren. Sen tar jag concealer för att täcka mörka ringar under ögonen och till sist brunpuder för att se lite fräschare ut. Har använt detta från bare minerals hur länge som helst och gillar det verkligen!

contour - anastasia beverly hills // highlighter - mac // highlighter - maybelline

Extra bas: Dessa produkterna använder jag när jag vill vara lite extra fin och sminkad. Typ om man ska ut eller äta middag någonstans. Använder nästan bara den mittersta av de mörka färgerna, den blir mest naturlig på. De ljusa färgerna använder jag nästan aldrig. Highlightern från mac är så fin, både på kindbenen men även att ha som ögonskugga. Den är i färgen "soft and gentle" Highlight sticken från maybelline är också fina men ger lite mer glans, så de passar även till vardags.

eyeshadows -urban decay // mascara - chanel // cream eyeshadow - australis // eyebrow pencil - maybelline
kajal - victoria beckham x estée lauder // ka-brow -
benefit

Ögon & bryn: Här ovan ser ni det jag använder till ögon och bryn, både för vardagen och fest. Fyller inte i mina bryn jättemycket, men lite behövs eftersom halva mina ögonbryn är väldigt ljusa haha. Har använt en penna från maybelline som är halva penna, halva skugga som jag gillar. Den har dock bytts ut mot en ny favorit från benefit nu som jag köpte i Paris. Så bra produkt verkligen som sitter hela dagen!

När det kommer till ögonen är min naked palett en favorit. Brukar använda den ljusaste matta färgen nästan varje dag för att se lite piggare och fräschare ut. Sen brukar de andra färgerna användas nästan allihopa lite då och då när man vill vara extra fin. Sen måste jag bara tipsa er om denna sjuka creme ögonskuggan, alltså wow!! Hade inte använt den på ett tag men tog med den till Paris och jag och Sofie blev helt chockade när vi använde den för den glittrar helt otroligt mycket och sitter verkligen på plats. Väldigt billig också, under hundralappen vilket är ett riktigt fynd. Sen använder jag min älskade kajal som är hälften svart, hälften beige och mascara från Chanel. När jag har eyeliner brukar jag använda en flytande från h&m, den tycker jag är bäst. Den fick dock inte vara med på bild för den trillade ut min väska senast jag var ute hehe

Hoppas ni gillade detta inlägget, speciellt ni som har undrat vad jag använder. Stor kram på er <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

30 days of blogging

" i made it Idag är sista dagen på #nouw30daychallenge och vet ni vad? Jag klarade det! Jag har bloggat 30 dagar i rad och har delat med mig…"

online picks

" 1. here 2. here 3. here "

Instagram@fashiondreamzz

  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Pinterest
  • Blogkeen
  • Nouw