my friend's beauty favorites

Innehåller affiliate-länkar

beauty favorites and night routines

Som ni vet så älskar jag skönhet, så tänkte att det kunde vara kul med ett inlägg där ni får se lite favoriter som mina fina kompisar använder? Har försökt länka de flesta produkterna ifall ni letar efter nya produkter att testa. Enjoy!

paola

3 hudvårdsfavoriter
- Återfuktande nattmask från Carita. När jag va på ansiktsbehandling sa hon hur torr hy jag hade, och börjat sova med den två gånger i veckan och har inte haft torra partier någonstans. Ink nu när solen varit framme så har det inte torkat ut (ny favorit fullkomligt såld på den)
- Exuviancs serum ofc.
- Och ... FACEHALO det är inte en kräm eller något men Microfiberduk som tvättar ansiktet!!

3 sminkfavoriter
- Nu när man fått lite färg - Primer från ysl , täcker porerna och skimrar hehe
- Chanel soleil tan , kräm bronzer. Best thing ever
- Tom Ford contour kit.

Ditt bästa skönhetstips
VATTEN! Bra för allt, men även att lägga en tsk MSM-pulver i. Helhetshälsa som räddat min hy.

Beskriv din perfekta kvällsrutin
Duscha, hårinpackning - vänta 20 min - tvätta av håret. Komma ut och lägga en sheetmask medan jag sätter olja i håret och kammar igenom det. Och sen serum, ögonserum, kräm, ögonkräm och ansiktsolja absolut sist!

Linnea

@linneacasandra
3 hudvårdsfavoriter
- Sheetmask från
- Återfuktande ansiktskräm från Clinique
- Rengöring från Löwengrip

3 sminkfavoriter
bb Cream från loreal, highlighter och boy brow från glossier

Ditt bästa skönhetstips
Gör en ansiktsanalys och ta reda på vad din hud behöver. Jag fick reda på att min hud behövde skrubbas lite oftare då den är ganska hård, samt så behövde den mer fukt. Så sover alltid med en fuktmask och det har gjort under.

Beskriv din perfekta kvällsrutin
Tvätta ansiktet, rolla ansiktet med en roller från swiss clinic, ta serum och sedan på med clinique Moisture Surge™ Overnight Mask. Sedan är det alltid viktigt att smörja in benen och fötterna. Kör body Oil och fotkräm från Rapsodine.

Thea

@TheaH
3 hudvårdsfavoriter
1, Dermalogicabreakout clearing booster är min räddare i nöden om jag har eller känner att en finne är påväg att dyka upp.
2, Ögonkräm från det franska märket Avène.
3, En ny favorit är 10% Niacinamide booster . Hjälper mot förstorande porer.

3 sminkfavoriter
1, Anastasia brow wiz. Älskar denna produkten. Fixar båda mina bryn på ca 30 sekunder.
2, Har testat en mängd olika foundations men slutar alltid med att jag faller tillbaka till Even better från Clinique.
3, Vet att många gillar highlightern i färgen Mary Lou från The balm. Men testa istället färgen Cindy Lou nästa. Tycker den ger ett mycket mer naturligare och varmare glow.

Ditt bästa skönhetstips
Tvätta alltid bort sminket innan du lägger dig, försök gör en hårinpackning minst en gång i veckan och använd hårolja från shu uemura.

Beskriv din perfekta kvällsrutin
Tvättar alltid bort sminket med en olja då jag annars kan bli rätt torr från Dermalogica. Sedan går jag vidare till olika serum/booster innan jag avslutar med en ögonckräm och en nattkräm i hela ansiktet.

Linnea

@Linneastridh
3 hudvårdsfavoriter
Måste tipsa om "blodmasken" från The ordinary! Den är prisvärd och ger ett otroligt glow, och vem älskar inte det? Sen gillar jag hela Biotherms "life plankton" serien.
Sen har jag även lösningen på torra läppar: DECUBAL!

Ditt bästa skönhetstips
Jag tror stenhårt på att mycket av det yttre kommer från det inre. Proppar du kosten med bra grejer, är ute i naturen och återfuktar genom att dricka vatten så kommer din hud att tacka dig. Sen finns det ju inget som slår så hårt som ett leende.

Beskriv din perfekta kvällsrutin
Älskar när man tagit en dusch, sätter på sig morgonrocken och har tid för att göra en lite lyxigare kvällsrutin. Jag tvättar av sminket, sen fortsätter jag med ansiktsvatten för att verkligen få bort ALLT, viktigt! Efter det rullar jag ibland mitt ansikte med dermaroller och avslutar med mycket fukt i form av serum / ansiktsolja och avslutar med min ansiktskräm.

Gillar

Kommentarer

TheaH
TheaH,
🧖🏼‍♀️✨💅🏼
nouw.com/theah

Instagram @fashiondreamzz

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Youtube