På min instagram (fashiondreamzz) kan ni vara med och tävla om en bikini just nu. Tävlingsreglerna är enkla och vinnaren dras om 2 dagar. Lycka till!!
-
On my instgram (fashiondreamzz) you have the chance to win a bikini now. The rules are very simple so check it out. The winner will be announced in 2 day, good luck!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är våren på väg och jag längtar tills man bara kan gå i jeans och en sticka tröja. Snyggt i alla möjliga färger och älskar kombon av en stor stickad tröja med skjorta under. Här nedanför ser ni några av mina favoriter just nu
-
Spring is finally on it's way and I can't wait until I'm able to walk around in just jeans and a sweater. Looks good in every colour and I love to sweater + shirt combo. You can see some of my favorites below

​1. here 2.  here 3. here 4. here

Likes

Comments

​Igår åt jag lunch med killen på wrapped som han har pratat väldigt mycket om. Jättegott och mycket mat som resulterade i flera timmars matkoma haha..
-
​Hade lunch with my boyfriend at Wrapped yesterday. It was really good and so much food so I couldn't move for several hours haha..

Likes

Comments

​more of this look coming up later

Godmorgon! Sov länge idag och har precis ätit frukost. Har massa saker att hinna med idag, ska städa massa, skicka iväg kläder jag har sålt, plugga en hel del och förhoppningsvis gå på bio ikväll. Hoppas ni får en härlig fredag!
-
Goodmorning! I slept for a long while tonight and I just had my breakfast. I have so many things to do today. I have to clean, send some clothes I've sold, studying and hopefully see a movie tonight. Hope you'll have a great friday, xx

Likes

Comments

 ​Det är så viktigt att ta hand om sin hy, speciellt nu när det är kallt ute. Jag har inte alltid vart den bästa på att ta hand om min hy men om jag inte gör det under vintern blir jag lätt väldigt torr. 

1. Först brukar jag använda denna rengöring från Estée Lauder för att ta bort mitt smink. Finns att köpa på bland annat kicks, NK och Åhlens.
2. Sen brukar jag använda mig av ett ansiktsvatten från bioderma som är riktigt bra! Då får jag verkligen bort allt smink och det lugnar huden. Man kan använda den utan rengöring innan vilket jag gör ibland om jag är trött eller om jag inte haft smink på mig under dagen. Denna kan man köpa på vissa apotek
3. Ibland när jag orkar och min hy behöver lite extra behandling använder jag mig av denna ansiktsmasken. Den är otroligt bra och återfuktande
​4. Efter att man har gjort rent ansiktet är det viktigt med återfuktning. På kvällarna använder jag denna och på dagarna använder jag denna som innehåller lite solskydd.
5. Nu på vintern när jag ibland blir väldigt torr så använder jag mig av en cold creme. Jättebra produkt! Både denna och ansiktsvattnet fick jag tips om ganska nyligen och båda funkar jättebra för mig. Den kan du också hitta på vissa apotek

Likes

Comments

30 days of blogging

" i made it Idag är sista dagen på #nouw30daychallenge och vet ni vad? Jag klarade det! Jag har bloggat 30 dagar i rad och har delat med mig…"

online picks

" 1. here 2. here 3. here "

Instagram@fashiondreamzz

  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Pinterest
  • Blogkeen
  • Nouw