hello new york

Nu är en resa till New York bokad! Jag åker i slutet av mars när kurserna jag läser nu är avslutade och är borta över en helg. Ska bo hos Jennifer och Emilia och det ska bli hur kul som helst. Första gången jag kommer vara i New York också, är så taggad nu!
-
Just booked a trip to New York at the end of march. I'm going to visit Jennifer and Emilia and I'm going to be there over a weekend. So excited because it's going to be my first time in New York

Likes

Comments

Fredagskvällen började med några glas bubbel hos Maja. Sen gick vi ett gäng från klassen till puta madre för att fira att vi gjorde en tenta i tisdags. God mat och deras frozen passion magaritas var helt underbara! Efter middagen drog vi vidare till Yaki för lite dans och kaffedrinkar. Hade en toppenkväll! Nu ska jag iväg och träna tjejerna jag är tränare för, inte långt kvar till första tävlingen nu!
-
Had such a great friday night with my classmates. Ate a great dinner, drank delicious frozen passionfruit magaritas and went dancing

Likes

Comments

@ josefinehj

@ beigerenegade

@ theglowedit

​@ lolariostyle

Tänkte dela med mig av några av mina favoritkonton. Denna gånger blir det inte inspirationskonton utan dem kommer senare. Detta är bara en lite del av alla konton jag kollar på för inspiration, vill ni ha mer tips på grymma konton kan ni kolla vilka jag följer (@ fashiondreamzz)
-
These are some of my favorit accounts on instagram. This time, I'm not sharing my favorite inspiration accounts, that will be up here in a short while as well. These are just a small part of the accounts I look at for inspiration, if you want to see more great account you can check out those I follow ( @ fashiondreamzz)

Likes

Comments

Vill bara tipsa er om en ny sak på fitnessgurus hemsida som kallas shop by goals. Där har de tagit fram mängder av olika paket för olika syften. Extra bra för er som precis har kommit igång med träningen och inte riktigt vet vart ni ska börja bland alla olika produkter som finns på marknaden. Det finns bland annat paket för att bygga muskler, för att komma igång med träningen, med ekologiska superfood produkter osv. Det finns även paket för specifika sporter så som fotboll, hockey och tennis. Sen är det även ett plus att paketen säljs för ett billigare pris än om man köper alla produkter var för sig. Jag har använt mig av fitnessgurus produkter i ungefär ett år nu och tycker de är toppen! Älskar deras pannkaksmix, deras bars som är toppen att ha i väskan om man blir hungrig och deras chiafrön. Hoppas ni hittar någonting som passar er, kram

Likes

Comments

​I skolan igår fick jag tag på en av de biljetterna som såldes till fashion week i Köpenhamn! Ett stort plus med att gå på en textilhögskola. Ska bli hur kul som helst och jag kommer uppdatera er med massor av bilder därifrån!
-
​I got tickets to fashion week in Copenhagen yesterday at school. So excited about it and I'll show you a lot of pictures when it's time for fashion week, xx

Likes

Comments

Senaste dagarna har det vart snö kaos i Göteborg och idag får vi även -19 grader. Nu ska jag fixa mig, äta frukost och sen åka till skolan.
-
There's so much snow in Gothenburg right now and we have -19 degrees!

Likes

Comments

​Senast jag var hos Hanna var jag sugen på att testa någonting nytt så jag valde en mörkblå metallic färg med lite blått glitter i. Älskar det!
-
​Tried something new last time I visited Hanna and I picked a blue metallic colour. Love it!

Likes

Comments

faux fur - nordstroms // jeans - zara // shoes - uggs

Jag är helt kär i min nya jacka. Alltid lite läskigt att beställa från internet men jag är verkligen så nöjd. Den är snygg, hur mjuk som helst och dessutom varmare än min vanliga jacka så jag har överlevt de senaste dagarna när det har vart -15.
-
​I'm in love with my new jacket! It's always a little bit scary to order things online but I'm so pleased with it. The jacket looks great, is super soft and it's really warm which is a plus now whe  it's been -15 in Gothenburg.

Likes

Comments

30 days of blogging

" i made it Idag är sista dagen på #nouw30daychallenge och vet ni vad? Jag klarade det! Jag har bloggat 30 dagar i rad och har delat med mig…"

online picks

" 1. here 2. here 3. here "

Instagram@fashiondreamzz

  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Pinterest
  • Blogkeen
  • Nouw